Despre noi

despre noi

scurt și la obiect

Cine suntem?

   Noi, cei de la Atelierul Digital, formăm o echipă care se ocupă cu livrarea documentelor digitale și a serviciilor ce țin de domeniul online.

Ce este important pentru noi?

  Pentru noi, ca echipă, este important să livrăm în cel mai scurt timp posibil, materialele digitale comandate de către clienții noștri, iar serviciile pe care le prestăm să fie la standarde inalte. Lăsăm munca să vorbească pentru noi.

Cu ce ne ocupăm?

   Începând cu creațiile digitale pe care le puteți regăsi în magazinul nostru, până la crearea de site-uri web de prezentare sau magazine online tip e-commerce, administrarea platformelor social-media, practic, avem grijă de tot ceea ce înseamnă prezența în mediul online a clienților noștri.

Ce sunt produsele digitale?

În mod clar, un produs digital este orice produs, indiferent dacă este de vânzare sau nu, care există într-un format intangibil ca fișier.

Acestea pot fi transmise în flux, descărcate și traduse în medii fizice (cum ar fi o carte electronică sau un șablon tipărit în copie fizică), dar punctul lor principal de interacțiune este prin tehnologie.

Pentru scopurile noastre și din motive de claritate, un produs digital este orice produs pe care utilizatorii îl pot achiziționa și accesa prin intermediul computerelor, telefoanelor și tabletelor lor fără nicio cerință de instalare fizică.

cum poate fi folosit un produs digital?

În ceea ce privește un produs digital, pentru cei care nu știu, acesta poate fi descărcat fie pe un calculator/laptop, fie pe smartphone-ul tău.

Fișierele pot avea diferite extensii ( .pdf, .png, .jpg, .svg etc.) care denotă cum poate fi folosit produsul respectiv și ce limitări are în folosire (dacă are).

Dacă vorbim de un logo, sau orice alt tip de imagine care poate fi folosită la mai multe dimensiuni (fie că vorbim de un pix, sau de printarea pe fațada unui bloc – calitatea pozei nu se schimbă – astfel vorbim de un format vectorial), acest tip de fișiere îmbracă extensia .SVG, .PDF, .EPS, .CDW etc.

Dacă vorbim de fișiere care sunt gata pentru print, și au dimensiuni prestabilite, acestea vin totodată cu margini de tăiere și bleed și le putem regăsi cel mai des în varianta .PDF(calendare, tablouri, invitații, cărți de vizită etc.)

În cazul fișierelor care pot fi folosite imediat după achiziție (spre exemplu de a fi trimise pe Whatsapp/E-email etc. pot avea extensia .JPG  sau chiar și .PDF.

 

Derulează în sus