Termeni și condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L., isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic

IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://www.atelieruldigital.ro/ si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.atelieruldigital.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul https://www.atelieruldigital.ro/ este detinut de catre IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.atelieruldigital.ro/ sunt produse digitale comercializate de IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Compania care administrează site-ul www.atelieruldigital.ro, IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14799/2017 avand Codul Unic de Inregistrare 44971129.

Sunteti de acord si acceptati ca fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

 

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.atelieruldigital.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. si a furnizorilor săi si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informațiile de pe site

IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.atelieruldigital.ro  si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Prin accesarea site-ului www.atelieruldigital.ro sunteti de acord cu faptul ca IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. are dreptul de a insera numele si alte informatii de contact, rezultate in urma inregistrarii la newsletterul www.atelieruldigital.ro, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
  • pentru utilizarea acestor date de catre IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L. in scopuri de vanzari si marketing;
  • in scopul emiterii facturilor proforme si fiscale 
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
4. Limitarea răspunderii pentru prețuri

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul efectuarii achiziției.

Pretul de achizitie al produselor disponibile in shop este cel afisat pe site la momentul efectuarii comenzii și se plateste in avans, cu card bancar, de credit sau debit, emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro. 

5. Limitarea raspunderii pentru plată

Plata pentru produsele de pe site-ul nostru, se va realiza in avans, urmând a primi îmediat după procesarea plății, produsul sau produsele comandate.

Plata se poate realiza cu card bancar, de credit sau debit, emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro. 

6. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul www.atelieruldigital.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SC IMAGINE DIGITAL ATELIER SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SC IMAGINE DIGITAL ATELIER SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.atelieruldigital.ro.

7. Metode de plată

Plata produselor pe site-ul www.atelieruldigital.ro se poate face doar online, folosind cardul de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) în pagina securizata a procesatorului Netopia. 

Este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

 

8. Politica de livrare a produselor/rambursare/returnare
Livrarea produselor

Produsele achiziționate de pe site-ul www.atelieruldigital.ro sunt livrate instant prin procesul de download(descărcare) către computerul sau device-ul dvs., imediat după procesarea plății.

În cazul produselor digitale personalizate, timpul de livrare poate varia între 1-2 zile lucrătoare.

Returnări

Produsele de pe site-ul www.atelieruldigital.ro nu se pot returna, deoarece acestea pot fi descărcate în computerul/device-ul dumneavoastră imediat ce au fost achiziționate, iar în cazul unui retur nu ne putem asigura că produsul se reîntoarce în totalitate la noi. (spre ex. în calculatorul dvs. se poate afla o copie a produsului, iar astfel devine irelevantă acțiunea de a da mail înapoi cu produsul achiziționat).

Rambursări

Achizițiile dvs. realizate pe www.atelieruldigital.ro sunt bazate pe produse digitale, acestea fiind considerat „utilizate” imediat după descărcare sau deschidere, iar toate achizițiile efectuate pe www.atelieruldigital.ro nu sunt rambursabile sau schimbabile. Toate produsele puse la dispoziție pe site-ul nostru sunt intangibile, de aceea există o politică strictă de nerambursare.

Societatea noastră IMAGINE DIGITAL ATELIER SRL reprezentata prin www.atelieruldigital.ro, nu garanteaza faptul ca informatiile legate de produsele prezentate pe site nu sunt fara erori.

 

9. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe www.atelieruldigital.ro  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se vor inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

IMAGINE DIGITAL ATELIER S.R.L.

CUI: 44971129

Nr. înmatriculare: J40/16712/2021 

Telefon: 0733 961 761

E-mail: office@atelieruldigital.ro

 

Derulează în sus